12 viikon PT-Paketti

TREENI + RAVINTO

Sisältää:

  • Ravinto-ohjelman +
  • Treeniohjelmat +
  • Liikepankin +
  • Treenaa kotona, salilla, tai ulkona. 

Personal Trainereinäsi laadimme sinulle yksilöidyn kokonaisuuden lähtökuntosi, tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Lisää palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle. Maksun jälkeen käy täyttämässä esitietokysely osoitteessa: tirriactive.fi/esitietokysely

Saat yksilölliset treeni- ja ravinto-ohjelmat sähköpostiisi 1-2 päivän sisällä esitietokyselyn täyttämisestä.

Meillä käy myös ePassin SporttiPassi sekä SmartumPay. Mikäli haluat maksaa jommalla kummalla maksutavalla, laita meille viestiä.   

99,00 €
Please select variants first

Sisältää kaikki seuraavat palvelut:

(Kaikki materiaalit lähetetään asiakkaalle sähköpostitse pdf-muodossa)

Alkukartoitus

Alkukartoitus on kaiken A ja O, jotta valmennuskokonaisuudesta saadaan juuri Sinun arkeesi sopiva. Alkukartoitus suoritetaan täyttämällä netissä esitietokaavake, jossa käydään huolella läpi tavoitteesi, toiveesi ja lähtötilanteesi. 

12 viikon Yksilöllinen Ravinto-ohjelma

Yksilöllinen ravinto-ohjelma terveelliseen elämään, jossa lisäksi yksityiskohtaiset ohjeistukset jokaisen aterian koostamiseen, useilla eri ateriavaihtoehdoilla, selitettynä sekä tekstinä että kuvina. Myös erityisruokavaliot, esim. vegaaniruokavalio tai gluteeniton ruokavalio sekä ruoka-aineallergiat otetaan huomioon.

12 viikon yksilöllinen Lihaskunto-ohjelma (kirjalliset ja kuvalliset ohjeet kaikkiin liikkeisiin)

Laadimme Sinulle tavoitteisiisi tähtäävän yksilöllisen treeni-ohjelman oman elämäntilanteesi, lähtökuntosi ja ajankäyttösi huomioiden. Älykkäästi suunnitellun ohjelman ansiosta treeni sujahtaa kuin itsestään osaksi arkeasi, ja pääset nauttimaan tuloksista!

Kuvallinen Venyttelypankki

Venyttely on tärkeää, jotta lihas palautuu takaisin sen luontaiseen lepopituuteensa rankan päivän jälkeen. Se on tärkeä osa optimoidessa lihasten palautumista ja valmistautumista seuraavaan rasitukseen. Lisäksi venyttely parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kudoksissa ja saa olon tuntumaan paremmalta ja virkeämmältä. Venyttelypankista löydät sopivat venytykset kullekin lihakselle ohjeistettuna sekä tekstinä että kuvina. Venyttelypankin ansiosta liikkuvuutesi kasvaa, eikä spagaatti olekaan enää utopistista toiveajattelua. 

12 Viikon Treenikalenteri

Treenikalenterista näet kerralla jokaisen päivän treenisi. Voit laittaa kalenterin vaikka tietokoneesi tai kännykkäsi taustakuvaksi tai tulostaa seinällesi, jolloin nopealla silmäyksellä näet päivän liikuntasuorituksesi. Laadimme treenikalenterisi niin, että treenit kulkevat käsi kädessä tavoitteidesi ja muun elämäsi kanssa (sis. treenien rytmittäminen, aerobisen kunnon kohentaminen, voimaharjoituspäivät, lihashuoltopäivät, tavoitteiden ja välitavoitteiden aikataulutus).  

Jäsenrekisteröinti ja Pääsy Videoituihin Liikepankkeihin.

Opi suoritustekniikat. Videoliikepankkien käyttö on helppoa. Kirjaudut vain sisään omilla tunnuksillasi jäsenalueelle, ja saat käyttöösi kaikkien treeniliikkeiden suoritustekniikat videoiden muodossa sähköisessä palvelussamme. Älypuhelimessa liikepankki kulkee mukavasti taskussasi mukaan treeneihin.