URHEILIJAN 8 Viikon Online Ravinto- ja Kuntovalmennus

VALMENNUSKOKONAISUUS

Palvelu sopii: Kuntoilijat, Urheilevat ihmiset, Kovaa treenaavat, Kilpa- ja ammattiurheilijat

Tilaus sisältää (Kaikki sähköisessä muodossa):

  1. Alkukartoitus + Kuntotestit + Tulosanalyysit
  2. 8 viikon jatkuva online-tuki (sähköposti, facebook/messenger)
  3. 8 viikon Yksilöllinen ravinto-ohjelma (ateriat kuvitettuina ja teksteinä)
  4. 8 viikon yksilöllinen kunto-ohjelma (kirjalliset ja kuvalliset ohjeet kaikkiin liikkeisiin)
  5. 8 viikon Treenikalenteri
  6. Kuvallinen Venyttelypankki
  7. Pääsy videoliikepankkeihin

Lisää valitsemasi palvelu ostoskoriin ja siirry kassalle. Maksun jälkeen käy täyttämässä esitietokysely osoitteessa: tirriactive.fi/esitietokysely

Personal Trainerimme laativat sinulle antamiesi tietojen perusteella yksilölliset treeni- ja ravinto-ohjelmat, jotka saat sähköpostiisi 2-3 päivän sisällä esitietokyselyn täyttämisestä.

Tämän jälkeen aloitamme 8 viikon valmennusjakson kanssasi.

Meillä käy myös ePassin SporttiPassi sekä SmartumPay. Mikäli haluat maksaa jommalla kummalla maksutavalla, laita meille viestiä. 

299,00 €
Please select variants first

YKSILÖLLINEN 8 Viikon Online Ravinto- ja Kuntovalmennus sisältää kaikki seuraavat palvelut:

(Kaikki materiaalit lähetetään asiakkaalle sähköpostitse pdf-muodossa)

Alkukartoitus + Kuntotestit + Tulosanalyysit

Alkukartoitus on kaiken A ja O, jotta valmennuskokonaisuudesta saadaan juuri Sinun arkeesi sopiva. Alkukartoitus suoritetaan täyttämällä netissä esitietokaavake, jossa käydään huolella läpi tavoitteesi, toiveesi ja lähtötilanteesi. Pääset myös suorittamaan kunto- ja lihastasapainotestit, joiden tulokset antavat tietoa siitä, mitä osa-alueita on tarpeen lähteä kehittämään.

8 viikon Yksilöllinen Ravinto-ohjelma

Yksilöllinen ravinto-ohjelma terveelliseen elämään, jossa lisäksi yksityiskohtaiset ohjeistukset jokaisen aterian koostamiseen, useilla eri ateriavaihtoehdoilla, selitettynä sekä tekstinä että kuvina. Myös erityisruokavaliot, esim. vegaaniruokavalio tai gluteeniton ruokavalio sekä ruoka-aineallergiat otetaan huomioon.

8 viikon yksilöllinen kunto-ohjelma (kirjalliset ja kuvalliset ohjeet kaikkiin liikkeisiin)

On tavoitteenasi sitten treenata kuntosalilla, kotona, ulkona, tai vaikka hotellihuoneessa, laadimme Sinulle tavoitteisiisi tähtäävän yksilöllisen kunto-ohjelman oman elämäntilanteesi, lähtökuntosi ja ajankäyttösi huomioiden. Älykkäästi suunnitellun kunto-ohjelman ansiosta treeni sujahtaa kuin itsestään osaksi arkeasi, ja pääset nauttimaan tuloksista!

8 viikon jatkuva online-tuki (email, facebook/messanger)

Olemme tukenasi koko 8 viikon valmennusjakson ajan. Personal Trainerimme vastaavat kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiisi. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti facebookin/messengerin kautta.

8 Viikon Treenikalenteri

Treenikalenterista näet kerralla jokaisen päivän treenisi. Voit laittaa kalenterin vaikka tietokoneesi tai kännykkäsi taustakuvaksi tai tulostaa seinällesi, jolloin nopealla silmäyksellä näet päivän liikuntasuorituksesi. Laadimme treenikalenterisi niin, että treenit kulkevat käsi kädessä tavoitteidesi ja muun elämäsi kanssa (sis. treenien rytmittäminen, aerobisen kunnon kohentaminen, voimaharjoituspäivät, lihashuoltopäivät, tavoitteiden ja välitavoitteiden aikataulutus). 

Jäsenrekisteröinti ja Pääsy Videoituihin Liikepankkeihin.

Opi suoritustekniikat. Videoliikepankkien käyttö on helppoa. Kirjaudut vain sisään omilla tunnuksillasi jäsenalueelle, ja saat käyttöösi kaikkien treeniliikkeiden suoritustekniikat videoiden muodossa sähköisessä palvelussamme. Älypuhelimessa liikepankki kulkee mukavasti taskussasi mukaan treeneihin. 

Kuvallinen Venyttelypankki

Venyttely on tärkeää, jotta lihas palautuu takaisin sen luontaiseen lepopituuteensa rankan päivän jälkeen. Se on tärkeä osa optimoidessa lihasten palautumista ja valmistautumista seuraavaan rasitukseen. Lisäksi venyttely parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kudoksissa ja saa olon tuntumaan paremmalta ja virkeämmältä. Venyttelypankista löydät sopivat venytykset kullekin lihakselle ohjeistettuna sekä tekstinä että kuvina. Venyttelypankin ansiosta liikkuvuutesi kasvaa, eikä spagaatti olekaan enää utopistista toiveajattelua.