TIRRI ACTIVE OY

Tirri Active Oy on perheyritys, joka tarjoaa yksilöllistä online kuntovalmennusta ja ravinto-ohjausta kiireisistä työelämän ihmisistä ja yrittäjistä eläkeläisiin, aloittelijoista ammattiurheilijoihin.

Yrityksemme kuuluu Ennakkoperintärekisteriin, Kaupparekisteriin (y-tunnus: 3101987-1) ja Arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (ALV-rekisteri). Koemme velvollisuudeksemme tarjota asiakkaillemme turvallisen ilmapiirin. Me suhtaudumme ammattimaisesti verotukseen ja liiketoiminnan läpinäkyvyyteen, jotta yhteistyö asiakkaan kanssa sujuisi mahdollisimman vaivattomasti ja luottamuksellisesti.


PERSONAL TRAINERIMME

Personal Trainerimme ovat suorittaneet Trainer4Youn PT-koulutuksen, jolla on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että kansallinen (APT) auktorisointi. Tämä takaa Trainer4Youn kouluttamille personal trainereille parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja auktorisoidun pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Trainerimme ovat hakeneet urheiluoppia myös Britanniasta (The Open University, Milton Keynes).

MIRANDA TIRRI

Trainer4Youn kouluttama ja sertifioima Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja. Kilpaurheilutaustaa löytyy voimapunnerruksen ja klassisen penkkipunnerruksen puolelta, ja monen vuoden kokemusta kuntosalitreenaamisesta ja kehonrakennuksesta sekä yksilöllisestä valmentamisesta. Kokemusta ja tietotaitoa on kertynyt myös kestävyysurheilusta ja terveellisestä ravinnosta. Spesialiteettina ihmisten motivointi, ja intohimona kansan terveydentilan edistäminen ja kunnon kohottaminen.

KIM TIRRI

Trainer4Youn kouluttama ja sertifioima Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja. Kilpaurheillut voimapunnerruksessa. Kokemusta toistakymmentä vuotta kuntosalitreenaamisesta sekä useita vuosia valmentamisesta. Kokemusta on tullut myös kestävyysurheilusta ja asiantuntemusta terveellisestä ravinnosta. Spesialiteettina kokonaisvaltainen kehonmuokkaus ja heikkouksien vahvistaminen. Intohimona uusien treeni-, kunto- ja ravitsemusmetodien tutkiminen. 


LÄÄKÄRIMME

Tiimiimme kuuluu myös lääkäri, jota tarvittaessa konsultoimme. 

Pia-Maria Lagerström-Tirri

Yleislääkäri Mehiläinen, Työterveyden yleislääkäri Mehiläinen, Tutkijalääkäri Neosmart Health

Olen yleislääkäri ja erityisesti kiinnostunut sairauksien ennaltaehkäisystä ja ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Minulla on monipuolista kokemusta yleislääkärinä toimimisesta, niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Olen myös työskennellyt kuusi vuotta tutkijalääkärinä yliopistolla kliinisissä rokotetutkimuksissa. Nykyisin työskentelen Mehiläisessä työterveyden yleislääkärinä ja otan vastaan myös yksityispotilaita. Lisäksi toimin lääkärinä Neosmart Healthissa, joka on ennaltaehkäisevän lääketieteen ja terveysteknologia-alan yritys. Yksityiselämässä minulle tärkeää ovat perhe ja elämän positiivisten puolien huomaaminen.


MUU TIIMIMME

Lisäksi tiimiimme kuuluu kaksi kokenutta treenarikonkaria, jotka toimivat mm. asiantuntijatehtävissä, kuvaajina ja sosiaalisessa mediassa.