TIRRI ACTIVE OY


MIRANDA TIRRI

Trainer4Youn kouluttama ja sertifioima Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja. Kilpaurheilutaustaa löytyy voimapunnerruksen ja klassisen penkkipunnerruksen puolelta, ja monen vuoden kokemusta kuntosalitreenaamisesta ja kehonrakennuksesta sekä yksilöllisestä valmentamisesta. Kokemusta ja tietotaitoa on kertynyt myös kestävyysurheilusta ja terveellisestä ravinnosta. Spesialiteettina ihmisten motivointi, ja intohimona kansan terveydentilan edistäminen ja kunnon kohottaminen.

Trainer4Youn kouluttama ja sertifioima Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja ja Hyvinvointivalmentaja. Kilpaurheillut voimapunnerruksessa. Kokemusta toistakymmentä vuotta kuntosalitreenaamisesta sekä useita vuosia valmentamisesta. Kokemusta on tullut myös kestävyysurheilusta ja asiantuntemusta terveellisestä ravinnosta. Spesialiteettina kokonaisvaltainen kehonmuokkaus ja heikkouksien vahvistaminen. Intohimona uusien treeni-, kunto- ja ravitsemusmetodien tutkiminen. MUU TIIMIMME

Lisäksi tiimiimme kuuluu kaksi kokenutta treenarikonkaria, jotka toimivat mm. asiantuntijatehtävissä, kuvaajina ja sosiaalisessa mediassa.